Подаръци

колаж

ПОДАРЕТЕ КЪСЧЕ КРАСОТА И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ

копринен шал

РИСУВАНИ ШАЛОВЕ

В момента Силвия няма възможност за изпълнение на поръчки за копринени шалове. Когато е възможно, ще бъде оповестено. Тогава ще можете да поръчате своя нов аксесоар, който ще бъде уникален за вас, като ползвате за база вече представените модели в Копринени шалове. Имате възможност да избирате гами, елементи и композиции и да ги съчетаете по свое усещане, като имате предвид, че това е изцяло ръчна работа и 100% еднаквост е невъзможна. Имате възможност и да се доверите на таланта на автора, който ще нарисува нещо специално за вас. Когато поръчате оригинално рисуван копринен шал ще го получите в уникална, ръчно изработена опаковка – пликче, етикет с информация за състава на плата и инструкции за употреба, визитка на автора. За по- специалните случаи можете да поръчате и ръчно рисувана от автора кутийка за шала, с темата на колекцията, която се заплаща отделно.  Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.

шарен хамелеон

КОПРИНЕНИ КАРТИНИ

Разгледайте оригиналните ръчно рисувани картинки на 100% естествена коприна със стилизирани пейзажи, животни и цветя. Прекрасен подарък за големи и малки. Картинките са рамкирани с паспарту и рамка с размери 25 на 25см. Препоръчва се да не бъдат излагани на постоянна слънчева светлина. Фиксирана цена 70лв.

принт опънат на канаваца

РЕПРОДУКЦИИ

Можете да поръчате репродукция на картина по ваш избор от представените варианти в Репродукции. Авторът препоръчва репродукцията да бъде върху канаваца и опъната на подрамка за максимално близък ефект до оригинала, както и да не бъде излагана на постоянна слънчева светлина. Ще получите вашата репродукция с поставен на гърба на платното, собственоръчно от автора, подпис. Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.