Подаръци

колаж

ПОДАРЕТЕ КЪСЧЕ КРАСОТА И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ

копринен шал

РИСУВАНИ ШАЛОВЕ

В момента Силвия няма възможност за изпълнение на поръчки за копринени шалове. Когато е възможно, ще бъде оповестено. Тогава ще можете да поръчате своя нов аксесоар, който ще бъде уникален за вас, като ползвате за база вече представените модели в Копринени шалове. Имате възможност да избирате гами, елементи и композиции и да ги съчетаете по свое усещане, като имате предвид, че това е изцяло ръчна работа и 100% еднаквост е невъзможна. Имате възможност и да се доверите на таланта на автора, който ще нарисува нещо специално за вас. Когато поръчате оригинално рисуван копринен шал ще го получите в уникална, ръчно изработена опаковка – пликче, етикет с информация за състава на плата и инструкции за употреба, визитка на автора. За по- специалните случаи можете да поръчате и ръчно рисувана от автора кутийка за шала, с темата на колекцията, която се заплаща отделно.  Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.

шарен хамелеон

КОПРИНЕНИ КАРТИНИ

Разгледайте оригиналните ръчно рисувани картинки на 100% естествена коприна със стилизирани животни и цветя. Прекрасен подарък за големи и малки. Картинките са рамкирани с паспарту, рамка и стъкло с размери 25 на 25см. Препоръчва се да не бъдат излагани на постоянна слънчева светлина. При поръчка срока за изпълнение е два дни. Фиксирана цена 70лв.

принт опънат на канаваца

РЕПРОДУКЦИИ

Можете да поръчате репродукция на картина по ваш избор от представените варианти в Репродукции. Авторът препоръчва репродукцията да бъде върху канаваца и опъната на подрамка за максимално близък ефект до оригинала, както и да не бъде излагана на постоянна слънчева светлина. Ще получите вашата репродукция с поставен на гърба на платното, собственоръчно от автора, подпис. Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.