Как да купя

колаж

Влюбихте се в някоя творба и искате да стане ваша? За поръчка на картина, репродукция, шал или повече информация – ТУК.

Искате да Ви изпратим актуалната  ЦЕНОВА ЛИСТА с картините на Силвия Павлова, които са налични към този момент? Пишете ни.

Кой и къде продава произведения на Силвия, можете да видите за София, Пловдив, В. Търново, БанскоВиена и Лондон.

Искате съвет относно декоративната рамка на вашата  картина от Силвия, свържете се с професионалистите от ВЕСКОНТИ М

ОТНОСНО ЖИВОПИСНИТЕ КАРТИНИ: КУПИ/ПОРЪЧАЙ

Когато закупите картина на Силвия Павлова вие ще я получите със сертификат за автентичност от автора с оригиналния му художествен подпис. Ако картината, която сте харесали е продадена или я искате в по- удобен за Вас размер можете да поръчате подобна. Относно сертификат за износ от страната на закупеното произведение, такъв може да ви бъде издаден от Националната Художествена Галерия. Доставката на закупената от вас картината ще бъде за сметка на автора за територията на България. За останалите страни пратката ще бъде за сметка на автора само ако се използва BULPOST.

ОТНОСНО РЕПРОДУКЦИИТЕ НА КАРТИНИ: ПОРЪЧАЙ

Можете да поръчате репродукция на картина по ваш избор от представените варианти в Репродукции. Авторът препоръчва репродукцията да бъде върху канаваца и опъната на подрамка за максимално близък ефект до оригинала. Има възможност за дорисуване със златен бронз на местата, където той съществува в оригинала. Ще получите вашата репродукция с поставен на гърба на платното собственоръчно от автора подпис и сертификат. Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.

ОТНОСНО ШАЛОВЕТЕ: ПОРЪЧАЙ 

В момента Силвия няма възможност за изпълнение на поръчки за копринени шалове. Когато е възможно, ще бъде оповестено. Тогава ще можете да поръчате своя нов аксесоар, който ще бъде уникален за вас, като ползвате за база вече представените модели в Копринени шалове. Имате възможност да избирате гами, елементи и композиции и да ги съчетаете по свое усещане, като имате предвид, че това е изцяло ръчна работа и 100% еднаквост е невъзможна. Имате възможност и да се доверите на таланта на автора, който ще нарисува нещо специално за вас. Когато поръчате оригинално рисуван копринен шал ще го получите в уникална, ръчно изработена опаковка – пликче, етикет с информация за състава на плата и инструкции за употреба, визитка на автора. За по- специалните случаи можете да поръчате и ръчно рисувана от автора кутийка за шала, с темата на колекцията, която се заплаща отделно. Относно доставка, тя е безплатна на територията на София, а за всички останали дестинации е за сметка на клиента.