В началото на месец април се откри новата самостоятелна изложба на Силвия Павлова. Тя е подредена за втора поредна година в стилното фоайе на Гранд Хотел София, където се намира галерия „Минерва“.

В тазгодишната живописна изложба са представени пейзажи, върху които авторката е работила в последните изминали месеци и е създала специално за тази изява. Бяха изложени и няколко платна, създадени в края на 2017 година по повод изложбата, която беше представена в резиденцията на американския посланик в София, но на която достъпът беше ограничен и не можеха да бъдат видени от широката аудитория.

официално откриване в Минерва

Сюжетите в платната на Силвия идват от великолепната природа на България и очарованието на живото българско село. В някои от платната са художествено интерпретирани и други забележителни природни обекти в Австралия и Азия.

Силвия Павлова нова изложба

„Искам да благодаря на всички, които дойдоха да споделят моята радост от тази изложба и проявиха интерес и уважение към моето творчество! Благодаря и за безупречното сътрудничество на екипа на галерия “ Минерва“, с които се работи изключително лесно и приятно!“ – сподели Силвия пред събралата се публика.

 

розова река
„Медитативно“ 70/70

 

река
„Баба разказва“ 60/70

 

мост скали река
„Цветна разходка“ 60/70

 

река в гората
„Завета на цветните лъчи“ 55/55

Повече нови картини можете да видите тук