На 17 ноември в уютното творческо пространство на галерия „Лампион“ в София се събраха приятели и гости по случай представянето на новата изложба на Силвия Павлова -Figures and Faces. В нея авторката представи своите фигурални решения през последната година:

„Това са част от картините, който бяха създадени и представени във Виена през юни тази година. Имах творчески импулс за по- смели решения, не много лесно смилаеми и се радвам, че получих толкова положителни отзиви! Исках да споделя точно тези картини и с българската публика, тъй като ми предстоят две изложби само с пейзажи, а тялото е обектът, който не мога да изоставя и имам да развивам още. Затова се радвам, че имах възможност да представя работата си в тази посока.“

Специално за тази изложба във виртуалното пространство бе представена и фотосесия с фотограф Катя Попова, която можете да разгледате ТУК В нея можете да видите едно оригинално съчетание на авторката с нейни произведения.

галерия Лампион

„Лампион“ е галерия, но също така и творческо ателие на авторът Николай Табаков, известен със своите изумителни осветителни тела и уъркшопи за изработка на такива из цялата страна.
„Мисля, че успяхме да сътворим една магия с тези приказни лампи, тъй като с Ники сме близки като естетика и одухотвореност. Мисля, че успяхме да потопим нашите гости и приятели в изцяло положителна и зареждаща атмосфера.“ – споделя Силвия

Изложбата ще остане подредена до 23 ноември / четвъртък/ включително и ще може да бъде разгледана с предварителна уговорка, тъй като няма фиксирано работно време.

Ако искате достъп пишете ТУК

изложба фигури и лица