През март Силвия Павлова и галерия „Маестро“ предлагат на вниманието на публиката изложбата „Пролетни емоции“. Представена по нов, нестандартен начин новата самостоятелна изложба на Силвия ви предлага изключително удобен вариант да разгледате представените творби. Виртуалната изложба е сравнително нов и определено интересен проект на галерия „Маестро“, която е една от водещите частни галерии в столицата. Изкуствоведът Сузана Каранфилова казва, че „Безспорният ѝ успех се дължи на активния професионален диалог с автори от всички творчески поколения, на прецизния подбор на произведения и комуникативния подход към художествената публика“. От единадесет години галерията представя общи и самостоятелни изложби – живопис, графика, скулптура, иконопис, както и новаторски мултимедийни проекти, като претендира за високо естетическо ниво на предлаганото изкуство.

Силвия се представя в галерия „Маестро“ за първи път. Тя споделя: „Вярвам, че платната ми, заредени с позитивна енергия, пролетни и цветни настроения, ще провокират вашите емоции, чувства и фантазия и ще ви предложат едно вълнуващо приключение из моя творчески свят.  В изложбата са включени произведения, които съм създала през последните няколко години, като някои от картините, ще бъдат показани за първи път в София.“

Ако искате да разгледате картини на живо и да се докоснете до колажната техника с плат и усещането, което тя носи като фактура, можете да го направите в галерията, където вече се намират някои от произведенията. Заповядайте на ул. Цар Самуил, № 37 в София. Работното време и повече за галерията можете да научите ТУК.

Разгледайте изложбата

 

колаж за изложба в маестро