На 29 май 2014 г. в София Samsung Electronics представи най- новата си серия перални машини Crystal Blue. Новото чудо на техниката се отличава с изтънчена елегантност и висока производителност и с изключително лесно управление. Домакини на събитието бяха Мебелни къщи Nido. Сред иновативното, елегантно и разчупено пространство на техния шоурум, хита на всяка съвремена кухня се вписа оригинално сред стилните мебели. За водещ на събитието беше поканена Гери Турийска.

Тъй като представителите на Samsung Electronics желаеха да акцентират не само на впечатляващия дизайн, но и на една от иновативните функции на пералнята, а именно грижата за тъканите, те бяха измислили чудесно допълнение към елегантния коктейл, с което възхитиха журналистите и гостите на събитието.

За тях бе направена специална демонстрация на рисуване върху коприна и кратък, но съдържателен  уъркшоп от Силвия Павлова, художник и моден дизайнер печелил голямата награда на националния конкурс за млади стилисти и дизайнери „Изгряваща мода“ в раздел висша и авангардна мода. Силвия има богат опит в рисуването върху коприна. От 7 години тя се представя в творческото ателие на галерия „Възраждане“ в рамките на проекта „Нощ На музеите и галериите“ в Пловдив. Там тя всяка година, рисува на живо пред публика и излага своите уникални рисувани шалове. Правила е няколко изложби с рисувана коприна в София и страната. Нейни копринени произведения се предлагат във Виена, София и Велико Търново.

Силвия беше подготвила приказни рисувани фишута като подарък за дамите на събитието от  Samsung Electronics. По- смелите имаха възможност сами да дорисуват вече започнати от нея теми на предварително подготвени за целта рамки и след като обработят тъканта, по указания от водещия на уъркшопа начин, могат да носят произведенията си. Според Силвия внимателната грижа за изделията е ключа към запазването на това произведение на изкуството, каквото е рисуваната коприна предназначена за дреха или аксесоар.

В тази връзка Samsung Electronics споделят:

„Технологията ECO BUBBLE™ на Samsung е иновативен подход, който позволява ефективно изпиране със студена вода, като по този начин спестява енергия и осигурява по-голяма грижа за дрехите. Уникален генератор на мехурчета впръсква въздух и вода в началото на перилния цикъл и създава мехурчета, които да разтворят и активират перилния препарат. Получава се богата сапунена пяна, която прониква в тъканите по-равномерно и по-лесно, намалява необходимостта от гореща вода, пести енергия и се грижи за тъканите.“

На офизиалната презентация продуктовият мениджър за бяла техника в Samsung България г-н Иван Маников заяви:

„В Samsung полагаме много усилия, за да внедрим най-новите иновации във висококачествени продукти, така че всички да могат да се възползват от възможностите на съвременните технологии. Crystal Bluе е забележителен уред, който ще Ви накара да погледнете на пералните по друг начин. Тя съчетава стилен дизайн и съвременни технологии, които правят ежедневието Ви по-лесно и доста по-приятно. Всеки малък детайл в пералнята Samsung Crystal Blue е създаден така, че да постига по-добър резултат, с по-малко усилия и с изключителна грижа за вашите дрехи“.