Интересно и любопитно 

Тук можете да намерите материали, свързани с изкуството и художествените произведения. Вярваме, че това ще бъде интересно и полезно за вас.

Цветовете – символика и въздействие

Цветовете – символика и въздействие

Всеки цвят притежава енергийна вибрация, която на подсъзнателно ниво ни оказва влияние. В ежедневието си ние сме заобиколени и свързани с най-различни цветове, било то на улицата , в дрехите, които носим или в интериора на дома си. Искате да разберете повече за това какви са символните значения на цветовете, с който се обграждате? Прочетете описанията, които сме подбрали за вас в тази статия.

Репродукциите – евтино и ефектно

Репродукциите – евтино и ефектно

Ще ви разкажем за видовете печатни репродукции и за какви помещения са по- подходящи те.
Основното предимство на принтираната картина, е че имате чудесната възможност да съзерцавате в дома си вашето любимо произведение независимо дали то е национално богатство на някоя държава, цената му е свръх висока или оригинала на картината вече е нечие притежание. Цената на репродукцията е водещото предимство. Тя е в пъти по- ниска от стойността на реалното произведение и варира според желаната и възможната големина.

Съвети за: подредба, поддръжка, реставрация и износ на художествени произведения

Съвети за: подредба, поддръжка, реставрация и износ на художествени произведения

Ще ви дадем съвети как да подредите картините в новия си дом и как да ги пазите. Консултацията със специалист е пожелателна относно подредбата на картините в дома ви, но ако това не влиза в бюджета ви ще ви дадем някои съвети на какво е добре да обърнете внимание. Ако ви предстои да изнесете своето произведение извън страната, ето информация, която ще ви бъде полезна.

Изкуството – енергия и духовно богатство

Изкуството – енергия и духовно богатство

Безценни са творенията на човешката ръка. Прекрасната картина, създадена по законите на красотата, е едно искрено откровение, едно послание, една любов. В богата цветова гама е уловена цялата прелест на тази загадка Живот. Тя ни отнася в друг свят, свят на очарование и човешка топлина. Човекът е така устроен, че не може да живее без изкуство, както не може да живее без слънчева светлина и енергия. Красотата има огромно положително въздействие върху него.

Pin It on Pinterest

Share This