Изложба живопис “Когато цветовете мечтаят”

Apr 23, 2018

В началото на месец април се откри новата самостоятелна изложба – живопис на Силвия Павлова. Тя е подредена за втора поредна година в стилното фоайе на Гранд Хотел София, където се намира галерия “Минерва”.

В тазгодишната живописна изложба са представени пейзажи, върху които авторката е работила в последните изминали месеци и е създала специално за тази изява. Бяха изложени и няколко платна, създадени в края на 2017 година по повод изложбата, която беше представена в резиденцията на американския посланик в София, но на която достъпът беше ограничен и не можеха да бъдат видени от широката аудитория.

Сюжетите в платната на Силвия идват от великолепната природа на България и очарованието на живото българско село. В някои от платната в нейната живопис са художествено интерпретирани и други забележителни природни обекти в Австралия и Азия.

Силвия Павлова нова изложба

“Искам да благодаря на всички, които дойдоха да споделят моята радост от тази изложба и проявиха интерес и уважение към моето творчество! Благодаря и за безупречното сътрудничество на екипа на галерия ” Минерва”, с които се работи изключително лесно и приятно!” – сподели Силвия пред събралата се публика.

Фотографиите от събитието са направени от фотографът Калина Янчулова.

 

розова река

“Медитативно” 70/70

 

река

“Баба разказва” 60/70

 

мост скали река

“Цветна разходка” 60/70

Повече нови картини можете да видите тук

 

Pin It on Pinterest

Share This