Бюлетин

Този бюлетин е, за да можете да чуете и видите интервюта с участието на Силвия Павлова. За Българско национално радио и Българска национална телевизия. Можете да разгледате и видео покани за някои от изложбите ѝ. Представила ги е в галерия Минерва, София и галерия Ларго, Варна. Имате възможност да се надникнете в нейното ателие във видеото Silvia Pavlova’ Studio, в което са използвани кадри на фотографа Катя Попова. Изкуството за вас е таинство? Любопитни сте от къде идват инспирациите за приказните картини на Силвия? Открийте какво вдъхновява авторката за нейните фигурални композиции в World and Art.

Повече за нейните участия можете да научите в секция биография, както и в официалната ѝ FB страница. Авторът поддържа и свой YouTube канал, към който са видетата в този бюлетин.

Бюлетин – печатна преса

Тук можете да прочетете някои от материалите за творчеството на Силвия Павлова излезли през годините в различни печатни издания в страната. Повечето от тези материали са относно поредната самостоятелна изложба “Ракли и музика” в Пловдив през 2009. Тази изложба остава все още най – добре отразената в публичното пространство.

Pin It on Pinterest

Share This