Актуално

В Актуално ще намерите изложби и други културни събития с участието на Силвия Павлова

Изложба Синьо Безвремие на Силвия Павлова в Пловдив

Изложба Синьо Безвремие на Силвия Павлова в Пловдив

На 03 септември в Пловдив се състоя официалното откриване на новата самостоятелна изложба на Силвия Павлова „Синьо безвремие“. След четири години Силвия отново се връща с живописна изложба в галерия „Възраждане“, която преди повече от десет години я представи за първи път като най-младия си автор в своя внушителен каталог от едни от най-талантливите и активни артисти в България. Картините, изложени в тази експозиция са рисувани специално за нея от началото на тази година. Изложбата ще остане в галерия „Възраждане“ в стария град на Пловдив до 23 септември.

Изложба на млади художници от район „Младост“

Изложба на млади художници от район „Младост“

През месец май 2019 се състоя поредната културна инициатива на СО „Младост“. В сграда 10 на Бизнес парк София беше подредена изложба на млади художници, живеещи и творящи на територията на района: Ивета Пейчева, Калина Тонева, Лилия Васева, Мария Грозева, Мила Драгиева, Силвия Павлова, Стела Стоева и Юлиян Пейчев. Изложбата приключва на 27 май.

Изложба в Ритъм и Цветове

Изложба в Ритъм и Цветове

От 4 до 11 август в град Банско е представена новата съвместна изложба на Силвия с Мира Рахнева. Изложбата е озаглавена „Ритъм и Цветове“ и е част от ежегодния Арт Базар организиран от галерия International Art Bansko.
Изложбата „Ритъм и Цветове“ е първата организирана като самостоятелна за това разчупено и голямо пространство, в което същевременно са представени творби на съвременни български и чужди автори. Освен живописните платна на двете художнички, могат да се видят и техни рисунки. Тази изложба е и първата, която те правят заедно. Близки по колорит и контрасти, те чудесно комуникират по между си и представят една въздействаща и позитивна изложба, в която зареждат зрителят с доза хармония и естетика.

Pin It on Pinterest

Share This