Галерия

Влюбихте се в някоя творба и искате да стане ваша? За поръчка на картина, репродукция, шал или повече информация – тук.
Искате да Ви изпратим актуалната  ценова листа с картините на Силвия Павлова, които са налични към този момент? Пишете ни.
Къде можете да видите картини на Силвия Павлова в СофияПловдивВ. ТърновоБанскоВиена и Лондон.
Относно декоративната рамка на вашата картина от Силвия, свържете се с професионалистите от Весконти М.

Изображенията – лупа или верига

инструкция за разглеждане на изображения

Ориентирайте се лесно, докато разглеждате произведенията в галерия и подаръци

Когато закупите картина на Силвия Павлова вие ще я получите със сертификат за автентичност от автора с оригиналния му художествен подпис. Ако картината, която сте харесали е продадена или я искате в по- удобен за Вас размер можете да поръчате подобна. Относно сертификат за износ от страната на закупеното произведение, такъв може да ви бъде издаден от Националната Художествена Галерия. Доставката на закупената от вас картината ще бъде за сметка на автора за територията на България.

Харесвате картините на Силвия! Поръчайте безплатно визуализация на вашия дом или офис. Избрете картини от галерия или се доверете на автора. Пространството и вашите предпочитания за размери, цветова комбинация и образ ще бъдат съобразени.

 

Изпратете снимка на пространството, което искате да разкрасите и заглавието на картината/те, които бихте направили ваши и ще получите готова визия, която ще ви помогне по- добре да усетите възможностите и излъчването на интериора.